Települést néző kisbusz Kehidakustányban!

A település Zala megye északi, a Zala folyó észak – déli völgyében terül el. A valaha Deák Ferencnek otthont adó település ma sokak által kedvelt turisztikai célpont, ám megőrizte nyugalmat árasztó hangulatát. A gyógyfürdő sokrétű szolgáltatásai mellett a szabadidő hasznos eltöltéséhez számtalan lehetőség nyílik, mint pl.: a horgászat, vadászat, lovaglás, múzeumlátogatás, vagy csak egy romantikus séta oxigén dús levegőn, csodálatos természeti környezetben, a szemet gyönyörködtető dombok zöld lankái közt. A falu és a közeli települések színvonalas vendéglátó egységei kitűnő boraikkal és gasztronómiai különlegességeikkel várják az idelátogatókat.

A kényelmes párnázott bőr ülésein egy időben 12 felnőtt vagy 16 gyermek tud helyet foglalni.

A településnéző kisbusz rendszámmal rendelkezik, ezért a közúti forgalomban is részt vehet. Ez az egyedi kisbusz üde színfolt mindenütt, ahol megjelenik, élményt nyújt minden korosztály számára.

Szokásos 60-90 perces településnéző körutazásunk a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő nyári bejárata előtti parkolóból (8784 Kehidakustány, Dr. Kovács Lajos sétány 1.) indulva és oda visszaérkezve megálló nélkül csoportoknak 1.500.-Ft/fő egységesen. Utunk során Kehidakustány összes nevezetessége látható, többek között elénk tárul a Deák Kúria és Múzeum- Deák kút- Gyümölcsoltó Boldogasszony Templom- Romtemplom- Tájház- Hagyományőrző Mariska udvar- Harangláb- Kehida Termálfürdő. Miközben az elektromos kisbusz a Zala völgye lankai között barangol, a vendégek részletes tájékoztatást kaphatnak Kehidakustány látnivalóiról.

A programon való részvétel előregisztrációhoz kötött, kérnénk előre jelezni a megadott elérhetőségeken!

JEGYÁR:

3 év alatt: Ingyenes

Gyermek (3-14 éves korig) 1.000 Ft/ fő

Felnőtt (14 éves kortól) 2.000 Ft/ fő

Csoportok min. 5 főtől 1.500 Ft/ fő

SZOLGÁLTATÁSAINK

Menetrenden kívül a kisbusz bérelhető! Hétköznap, hétvégén egyaránt.

Válassza a környezetkímélő elektromos kisbuszunkat! Vegye igénybe aktuális szolgáltatásainkat csoportok részére is!

Akár az alábbi rendezvényekre is:

– esküvők

– lánybúcsú, legénybúcsú

– céges rendezvények, csapatépítő tréningek

– osztálykirándulások

– gyermek- vagy nyugdíjas programok

Bérelni március elejétől október végéig lehet, ha az időjárás megfelelő, 1 nappal a bérlés előtt kérnénk az igényt leadni.

A bérlés ára: 12.000 Ft/óra

A kisbusz csak megfelelő időjárási viszonyok között üzemel!

Bővebb információ:

Kehidakustányi Turisztikai Egyesület irodája

(8784 Kehidakustány, Deák Ferenc utca 9.)

Mobil: 06 30 3226183

E-mail: backoffice@kehidakustany.hu