Fizetési feltételek:

 • Kaució: a bérelt eszközök mindig 50 %-a bérleti díjnak.
 • Magánszemély esetében szükséges személyi igazolvány és lakcímkártya másolata, (fizetésmód: utalással, illetve készpénzzel a bérleti szerződés aláírása napjáig).
 • Jogi személy (cég, szervezet) esetén, cégkivonat és aláírási címpéldány másolata, meghatalmazás, (ha nem az aláírásra jogosult személy a bérbevevő).

Valamennyi eszköz esetében sérülés, megsemmisülés esetén a javítási, új beszerzés költséget kiszámlázzuk a bérlő felé.

Nordic Walking túrabot kölcsönzés

A Rockland Horizon Alu túrabot kifejezetten kényelmes a hosszított markolatának köszönhetően, ráadásul a QuickLock rendszer által pillanatok alatt be tudod állítani a megfelelő magasságra. A markolatok parafából készültek. Ez a legjobb természetes anyag – könnyű, nem csúszik, és ami a legfontosabb, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. 

A Nordic Walking speciális alapanyagú botokkal a szabad levegőn gyaloglás, valamint nyújtó és erősítő gyakorlatok összessége. Sokszínű, változatos testmozgás, hiszen minden évszakban, csoportosan és egyedül, változó intenzitással, sík terepen vagy hegyvidéken is gyakorolható. A Nordic Walking gyakorlásához mindössze egy pár pehelykönnyű, speciális csuklópánttal ellátott Nordic Walking botra van szükség. 

A Nordic Walking pozitív hatásai:

Az izmokat egyszerre mozgatja meg, a szív és a vérkeringés teljesítménye nagymértékben javul. Fokozódik az egész szervezet oxigénellátása. A váll és a nyak környékén lévő izommerevség oldódása, erősítése. Kiválóan alkalmas a műtétek utáni rehabilitációra.

Műszaki adatok:

 • Erős, alumínium ötvözetű, 3 szekciós kialakítású rudazat 
 • Hosszított, EVA öntött hab markolat plusz parafa markolat
 • Antibakteriális markolat
 • QuickLock rendszer a gyors állíthatóságért
 • Heveder a markolatnál a kényelmes tartásért
 • Tartozék talpak és hótányérok
 • Állíthatóság: 63-135 cm
 • Tömeg: 570 g/pár

Egész napra 1.000 Ft/pár

Kaukció minden esetben 1.500 Ft/pár

E-Bike kölcsönzés

Hazánkban is egyre többen érdeklődnek az e-bike-ok nyújtotta élmények iránt, ezért lehetőséget biztosítunk e-bike bérlésre, hogy Ti is részesei lehessetek a mozgás ezen örömének. E-bike flottánkban elérhetők Neuzer típusú tracking kerékpárok, amelyek igény szerint bérelhetők.

Az e-bike-okba beépített elektromos rásegítés ugyan nem repíti fel helyettetek a kerékpárt a hegyre, azonban jelentősen megkönnyíti a feljutást. Elektromos kerékpárjaink magukkal ragadó dinamikusságot és függetlenséget biztosítanak a vidék felfedezéséhez.
Mindamellett, hogy a kerékpár környezetkímélő közlekedési eszköz és tökéletes választás, ha nem szeretnétek megizzadni út közben.

Az ár tartalmazza a kerékpárt, sisakot, láthatósági mellényt, térképet.

Készlet: 3 darab férfi vázas 28-as méretű

3 darab női vázas 28-as méretű

3 óra 4.900 Ft./ db.

Egész napos 6.900 Ft./ db.