A 2021-ben a Kehidakustányi Turisztikai Egyesület munkaszervezete egy teljesen új szolgáltatással, várja a túrázás szerelmeseit a festői szépségű Zala völgyében. Túráinkat azoknak is ajánljuk, akik még soha nem próbálták ki a segwayezést, hisz az alaptúráinkon mindenkit szakképzett oktatók tanítanak meg a futurisztikus jármű használatára. A segway egy elektromos önegyensúlyozó jármű, amely által okozta élmény semmihez sem hasonlítható. Környezetbarát, kevés gyakorlás után is könnyen elsajátítható a kezelése, azonnali gyors sikerélményt jelent. 

Info: 

Résztvevők száma: 1- 6 fő

Életkor: 8- 99 év (8 éves kortól önállóan, testsúly min. 25kg!)

Igénybevehető: egész évben

Balesetbiztosítással: 999 Ft/ fő/ nap, a teljes túra árához kell kalkulálni!

Fontos! a segwayek maximális terhelhetősége: 120 kg.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Egyedi túra, időpont kérése esetén, felár ellenében+ 5.000 Ft VIP fizetendő.

Vendégeink két alap túra közül választhatnak, amelyek során megismerkedhetnek 20-30 percben az eszközzel, gyakorlás egy kiépített pályán.  Majd ezután részt vehetnek egy 60 perces túrán a Zala völgyében, Kehidakustány térségében.

  1. Best of Kehidakustány túra – A NAGYON KEZDŐK KEDVÉÉRT

20-30 perc gyakorlás, 40 perc túra, túravezetővel.

Túra kezdése: 10.00, 14.00, 16.00,

Túra ára: 9.999Ft/ fő + 999 Ft/ fő felelősség biztosítással.

A túra során minimális emelkedőket tartalmazó útvonalakon jutunk el Kehidakustány település épített örökségeihez.

Útvonal terv: Kehida Műv. Ház – Deák Kúria –Dr.  Kovács Lajos sétány – Kehida Termál fürdő – Mariska udvar, Tájház, HaranglábKehida Műv. Ház.

  • Breki túra – KEZDŐK RÉSZÉRE

20-30 perc gyakorlás, 60 perc túra, túravezetővel.

Túra kezdése. 10.00, 14.00, 16.00,

Túra ára: 9.999Ft/ fő + 999 Ft/ fő felelősség biztosítással.

  A túra során elkalandozunk a települést kettészelő folyó partjához a zalai ártérre, ahol megtekintjük az állat és növényvilágot. Majd egy kis pihenőt tartva hamar, a szelíd folyó egyetlen kehidakustányi vad vízi kőduzzasztójához folytatjuk utunkat. Végezetül pedig a település egyik legrégebb épített örökségét a kustányi Romtemplomhoz látogatunk el. A túra könnyen megterhelés nélkül teljesíthető mindenki számára.

Útvonal terv: Kehida Műv Ház – Zalai ártér 01. – Zala híd- Zalai ártér 02. – RomtemplomSportpálya utca – Kossuth Lajos utca-Kehida Műv Ház.